Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с имобилаизера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с имобилаизера

Здравеите на всички имам пробле с имобилаизера свети code и не пали.
    После се сетих че имам картонче с код след като вкарах кода си запали.Но нямам време на сяко палене да вкарвам код. Даите някои савет кои е наи удачния и евтин вариянт за решаване на проблема.Дали да търся ново еку с имобилаизер или да търся някои които ги премахва.
    Last edited by ili4a_max; d.m.y г., 19:28.
    Alfa 156 1.8 t.s

Първоначално публикувано от ili4a_max Покажи съобщение
    Здравеите на всички имам пробле с имобилаизера свети code и не пали.
    После се сетих че имам картонче с код след като вкарах кода си запали.Но нямам време на сяко палене да вкарвам код. Даите някои савет кои е наи удачния и евтин вариянт за решаване на проблема.Дали да търся ново еку с имобилаизер или да търся някои които ги премахва.
    Пробвай първо с почистване и пристягане на куплунзите на кутииката
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Значи и аз да се включа, моят проблем е същият но си махнах кората и където е ключалката има един обръч от някаква пласмаса с едно кабелче което отива някъде надолу не мога да го видя (както и да е) този обръч се вади и излиза 1-2 см напред като обгръща ключа - предполагам, че лови сигнала от чипа на ключа. Когато е изваден и близо до червената пластмаса ми разпознава кода а когато е на мястото си неще да хване кода, утре ще снимам и ще покажа. Какво мога да направя във случая?
      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Пробвай първо с почистване и пристягане на куплунзите на кутииката
        ...и ако не стане - при някой, който разбира от тези неща...
        След като имаш карта и като вкараш кода пали, значи може и без смяна на еку.
        Колкото до колегата Violator - пробвай почистване и пристягане на буксата на графитния пръстен (тя е там, където казваш, че не виждаш къде отива - доста гадничко местенце ), както каза Mury , и ако не стане търси друг пръстен.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Много благодаря на колегата Mury за съвета които ми даде за сега проблема е решен с почистване на пръстенчето.
          Alfa 156 1.8 t.s

Comment

Първоначално публикувано от ili4a_max Покажи съобщение
            Много благодаря на колегата Mury за съвета които ми даде за сега проблема е решен с почистване на пръстенчето.
            Намери къде отиват и кабелите,кутииката се намира над бушонното табло,но отзадната страна,изключи буксите стегни има малко пиновете,малко контакт шпрей,и дълго няма да имаш проблеми

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

някой неможе ли да снима къде е буксата на графитния пръстен да не я търся цял ден? ако е намеря ще снимам че тва е толко скапан проблем. залепил съм чипа от ключа на пръсена и пак понякога (точно когато не трябва) не разпознава кода.
              1.9JTD 105+

Comment

Проблема не е в гривната,а в куплунга на другия край лошото е че доста тегаво място за снимка

Comment

Това се намира на толкова ши..но място, че имам чувството как ще трябва да си разглобя цялото таблото, за да го стигна до буксата. Дори и да успея да го откача едва ли пак мога да го натикам там, напрваво.............. ((
                  156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                    Това се намира на толкова ши..но място, че имам чувството как ще трябва да си разглобя цялото таблото, за да го стигна до буксата. Дори и да успея да го откача едва ли пак мога да го натикам там, напрваво.............. ((
                    ще успееш,трябват само малко въображение и Гаджет ръчичкиПросто свали кората,ако я има над краката и бръчкни отзад,стига се до куплунзите

Comment

Аз съм я свалил паркирал съм пред нас имам контактен спрей - дано успея
                      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                        Аз съм я свалил паркирал съм пред нас имам контактен спрей - дано успея
                        Действай,ако си сръчен,може с една много малка отвертка да постегнеш женските пинове,да дават хубав контакт

Comment

Working...
                        X